Sweetspot mässan i Jönköping 2022

Mässor

Mässorna har lyckligtvis kommit igång igen. Nyligen Stockholm och nu i helgen var det Sweetspot mässan i Jönköping. Det var riktigt kul att spela dessa två dagar för i princip konstant fullt rum med glada, entusiastiska och trevliga människor.
Rundstrålande högtalare tillhör våra specialområden och vi erbjuder idag de viktigaste producenterna, MBL, German Physiks, Bayz och Duevel. Tekniken finns tillgänglig från 10 000 och uppåt.

Denna gång var det dags att presentera German Physiks Borderland MK IV. Med det unika DDD elementet och en 12” bas levererar dessa tillsammans med marknadsledande elektronik från Karan Master, Taiko och Omega Audio Concepts en unik musikupplevelse. Man får helt enkelt inte traditonella direktstrålande att spela så här, även om de givetvis också har sin väl förtjänta plats i utbudet. Vill man dock komma nära så som det var vid uppförandet av musiken är rundstrålande – och dipoler mest lämpade för att åstadkomma det.

För er som vill uppleva och förstå fördelarna, det unika med tekniken – besök oss gärna. Vi har alla producenterna representerade hos oss.

Det var riktigt trevligt som sagt. Det blev extremt många positiva kommentarer och tummen upp från besökarna under dessa två dagar. Tack till alla som besökte oss och möjligheten att vara med på Sweetspot mässan i år.
Audio Concept Teamet.