Om oss!

Audio Concept, hela Sveriges hifi butik

Idag räknas Audio Concept som en av Europas ledande highend butiker. Det är ingen slump!

Rekommenderas av kunder och leverantörer och är butiken för dig som söker nya musikaliska upplevelser. Oavsett om din budget är liten eller stor, om du är nybörjare eller inbiten entusiast, kommer du att hitta nya, välljudande möjligheter hos oss.

Vi är här för att ge dig bästa möjliga musikupplevelser. Sveriges största hifi och high-end butik med bredast utbud. Vi arbetar långsiktigt, har högsta servicenivå och tillsammans tar vi fram anläggningen som passar bäst för dig, nu eller genom gradvis utbyte och förbättringar.

likki
robert
gunnar
teodor
Om oss

RÅDGIVNING

 • Planerar du nytt hus, lägenhet, kontor
 • Rätt teknikval
 • Budgetförslag

LEVERANS – INSTALLATIONER

 • Låt våra duktiga installationer göra arbetet professionellt
 • Ljud, bild & möbler
 • Professionellt resultat

FINANSIERING

 • Vi erbjuder finansiering av din musikanläggning
 • Alla betalsätt
 • Företagsleasing/hyra

MUSIK OCH TEMAKVÄLLAR

 • Föreläsare, kända artister, demos med producenter

KUNDERBJUDANDEN

 • Gå med i vårt nyhetsbrev och få info och erbjudanden

Sunt förnuft kommer man längst med Varför skall jag handla hos Audio Concept?

Vi är en fri butik som själva väljer vilka produkter vi skall arbeta med. Vi väljer produkter baserat på kvalitet – från en global marknad. Vi söker en kombination av välljud, god design och service. Vi ansvarar också för några märken på den svenska marknaden och i vissa fall den skandinaviska. Kvalitet är nyckelordet och vi väljer gärna europeiskt men också noga utvalda produkter från bl Japan och USA.

Miljöaspekten vägs in både med tanke på frakter och hållbarhet.

När du väl är hos oss får du gott om tid för att komma i mål med din investering. Det sägs att vi är duktiga på att förstå vad kunden söker samt att ge den assistans som gör skillnaden mellan ett köp – och ett lyckat köp.

Vi som arbetar hos Audio Concept är vuxna människor med stor erfarenhet av hifi. Vi gillar sunt förnuft och – god gammaldags serviceanda….

Är vi miljömedvetna?

Audio Concept började tidigt tala om och agera för medvetenhet om miljön, speciellt i relation till vår elektronik-konsumption. Detta speglar sig i vårt produktutbud, vår inriktning för kvalitetsprodukter, annonsering mm. Vi är medlemmar i föreningen Elektronikåtervinning i Sverige för ansvarsfull återvinning och avfallshantering.

Kan du byta in produkter hos oss?

Det kan du, och du får marknadsmässiga priser. Om vi i ett specifikt fall väljer att avstå från inbyte, kan vi alltid hjälpa dig att sälja produkterna. Det viktiga är att vi alltid kommer i mål – så att du får din nya anläggning och samtidigt ”blir kvitt” din gamla.

Kan vi lämna in produkter hos er för reparation?

Alla nya produkter som är köpta hos oss har vi ansvar för enligt lag, och vi ombesörjer reparationer inom och efter garantitiden via certifierade verkstäder. Har du andra produkter, kan vi i de allra flesta fall förmedla din förfrågan till rätt instans, så att du får hjälp.

Kan jag ringa eller maila in tekniska frågor till er?

Du är välkommen att ta kontakt med oss om du har tekniska frågor. Av tidsskäl prioriterar vi våra kunders frågor, och vi provar i mån av tid att assistera övriga. Även om tekniken kanske har orsakat dig bekymmer, går det mesta att få rätsida på – oftast relativt enkelt.

High End Mässan

Sedan några år tillbak är Audio concept arrangör av Stockholms HIgh End mässa, numera Skandinaviens största mässa för hifi och highend. Läs mer på www.highendmassan.se

Stockholm Stadsmission

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission sedan många år. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!