High End Mässan 2022 i Stockholm

Föredrag, Mässor

Tack alla besökare och utställare som förra helgen i Stockholm var med och återupplivade HighEnd Mässan efter två års pandemi-vila! Även om alla restriktioner och rekommendationer från myndigheterna sedan månadsskiftet är borta kan man fortfarande ana en viss försiktighet för att trängas inomhus, vilket är naturligt.

Glädjande att så många ändå tog sig till mässan samt den goda stämningen. En frekvent kommentar från besökarna var “äntligen är mässan igång igen”. Kanske ett uttryck för en längtan till någon slags återvunnen normalitet. Riktigt kul var det hursomhelst att få umgås med både musiken, nya prylar och glada musikintresserade människor.

Vi fick flera sena sjukdomsbortfall på utställarsidan varför vi fick fylla rum utöver vad som var tänkt från början. Nu, en knapp vecka senare är vi dock igång igen i butiken. Allt tar sin tid. Många lånar produkter av oss och på det hela taget är mässan ett omfattande engagemang under lång tid, med ett femtontal personer arbetande under mässdagarna förutom vaktpersonal. Ett stort tack därför till alla som bidrog till att göra mässan lyckad!
Positiva kommentarer från besökare av genomgående hög produktkvalitet hoppas vi givetvis nu övergår i specifika handlarbesök och närkontakt med produkterna. Det finns mycket att glädjas åt inom hifi och vad det kan göra för ditt musikintresse.

Några av våra märken som var med på Mässan och nu finns uppställda för provlyssning i butiken är MBL, Hifi Rose, German Physiks, GoldenEar, Spectral Audio, Wireworld, Luna, Omega Audio Concepts, Estelon, Golden Ear, Technics, DS Audio, Audio Note, B.Audio, Vivid Audio, Devialet, Karan Acoustics, Alsyvox, Taiko. Du hittar också Cabasse, Focal, Avantgarde mfl märken hos oss.
Välkommen in!