Mark Levinson (himself) presenterar ny elektronik och högtalare hos oss.

Föredrag

Fredag hade vi en riktigt kul, extrainsatt demo med Mark Levinson – inte elektroniken – men mannen. Med ett långt hifi-liv bakom sig, och ett antal projekt och samarbeten med branschens mest kända och betydande entrepenörer har han sällsynt mycket i bagaget – som han gärna delar med sig av.

Nu har han utvecklat ny teknologi tillsammans med USA baserade Renesas och presenterar den i nya förstärkaren Maria hos oss. Detta är första gången tekniken visas utanför hans studio i Italien. Han är både intensiv, trevlig, rolig och mycket kunnig, och tillhör generationen som var med och formade hifin. Inte så många kvar av dem.

Hör av dig om du inte hade chansen att träffa honom och lyssna till premiären av Maria, hans nya förstärkare och M17, nya högtalarna avsedda båda för hifi och studio.

demo mark min
Mark Levinson (himself) presenterar ny elektronik och högtalare hos oss. 2