Shopping Cart

TEL: 08 6507250

Marknadens finaste musiksystem

MHA200

mcIntosh MHA200

MHA 200 är det nya och redan mycket uppmärksammade hörlurssteget från McIntosh. Passar majoriteten av hörlurar och du kan köra det balanserat. Det bästa från företagets långa erfarenhet ligger till grund för MHA 200.

Eller som Positive Feedback nyligen skrev…”The McIntosh MHA200 Tube Headphone Amplifier is a contender for the best tube headphone amp manufactured to date, and easily outperforms more complex and unnecessarily feature-encumbered designs loaded with unnecessary additional tubes… It has ZERO musical flaws to report and is nearly perfect in execution.” Highly recommended. – Positive Feedback

Välkommen in för en demonstration av MHA 200 med lämpliga hörlurar – eller ta med dina egna. Drop in eller boka tid om det passar dig bättre. Vi har gott om plats i butiken och ingen trängsel.Audio Concept Teamet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.