Shopping Cart
Cambridge Evo

CAMBRIDGE EVO – suverän allt i ett förstärkare

EVO är en minimalistisk, tidlös, snygg och praktisk integrerad förstärkare. En allt-i-ett maskin med streaming, Roon ready, Airplay2, BT, MM, DAC, A+B samt tillgång till marknadsledande streamingtjänster. Cambridge’s StreamMagic är framtidssäker och kan möta nya format etc.EVO kan fås med antingen 75W eller 150W per kanal för att matcha olika högtalare.

Kan effektivt hantera även två par högtalare (A+B) vid behov.Detta är en mycket smart produkt för dig som vill ha en snygg uppställning, alla funktioner som behövs idag och samla alla produkter i – en mycket välljudande enhet. Vi gillar den!Välkommen in för en demonstration av EVO med lämpliga högtalare.

Boka gärna tid eller drop in. Vi har gott om plats i butiken och ingen trängsel.

Audio Concept Teamet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.