REIMYO by KAZUO KIUCHI …mästerlig elektronik… - Audio Concept Online Shop
Shopping Cart
image 20

REIMYO by KAZUO KIUCHI …mästerlig elektronik…

Mästaren Kazuo Kiuchi besöker oss under några dagar och kommer att visa och berätta om Reimyo elektronik, Harmonix kablar, skivor och tillbehör. Kazuo är delägare i XRCD patentet och använder K2 processorn i deras berömda DAC. Detta är produkter som kan räknas till de allra mest välljudande i marknaden. Reimyo är konst snarare än massproduktion. Kazuo Kiuchi är en mästerlig entusiast som bygger för andra entusiaster – dig. Musikalisk närvaro på riktigt…..

Varmt välkommen!

Datum: Fredag och Lördag, 20-21 November

Tid: Ordinarie öppettider.

Plats: Audio Concept, Södra Agnegatan 29

————-

En av årets mest intressanta möten och besök i butiken. Mr Kiuchi ser på utveckligen av de egna produkterna, elektronik, kablar och enheter för tuning av anläggningen precis som på hans personliga utveckling. Han är t.ex en av de längst komna mästarna i Kendo. För att nå från grad fem till sex tränade han i 40 år. Så subtilt och noga skall detaljerna mejslas fram. Hela hans liv präglas av kontemplation, koncentration och finslipning av sinnena.

För hans produkter och musikfilosofi har denna inställning lätt fram till synnerligt sofistikerade resultat. Harmoni är nyckelordet och vi råder dig att komma in och lära dig känna hans produkter och filosofi närmare.

Stort tack till M. Kiuchi och hans fru och till alla som besökte eventet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.