Ljudsystem

Aequo Workshop kopia

Att välja ljudsystem

Utbudet av högtalare med tillhörande komponenter och ljudsystem på marknaden är oändligt stort. Att uppnå det ljud som man önskar enligt sina preferenser och behov är inte alltid så enkelt. Vi på Audio concept erbjuder ett stort utbud inom ljud och ljudsystem. Vi hjälper er att hitta rätt i djungeln av att skapa den bästa möjliga ljudupplevelse efter dina preferenser.

Ljudsystem i alla prisklasser

För oss på Audio Concept är det viktigt att erbjuda våra kunder rätt teknik för bästa ljudupplevelse till rätt pris. Därav har vi marknadens bästa ljudsystem i alla prisklasser för bästa möjlighet att matcha dina behov oavsett prisklass. Vi anser inte att det är namnet på tillverkaren som avgör ljudsystemets kvalité, utan att det viktiga ligger i att göra rätt teknikval och att systemet levererar en ljudupplevelse efter dina önskemål.

Ljudsystem för olika användningsområden 

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitativa ljudsystem i stilren design för olika användningsområden och prisklasser. Vi vägleder dig gärna genom hela processen för att hjälpa dig med olika teknikval för att du ska få ett ljudsystem som fungerar optimalt för ditt tilltänkta användningsområde. Vi har ljudsystem som fungerar för både inomhus- och utomhusmiljöer – alltifrån hemmabio-ljudsystem till integrerat i ditt hem. Välkommen att se dig omkring här i vår onlinebutik och kontakta oss gärna för rådgivning. Vi guidar dig online eller på plats i vår butik i Stockholm.

Kvalitetsjakt eller Prisjakt

Heller jakt på kvalitetsprodukter som håller längre och ger dig mer glädje så länge du har dem. Det gäller oavsett i vilken prisklass produkterna hör hemma. Vi är starkt emot slit och släng kulturen, därav valet av kvalitetsprodukter. Vi tjänar alla långsiktigt på bra produkter till korrekt pris.

Sund konsumtion eller överkonsumtion

Allt har ett pris, och priset bör vara så realistiskt som möjligt. Ett för lågt pris betyder överkonsumtion vilket leder till överutnyttjande av begränsade resurser och andra människor.

På vår hemsida har man alltid kunnat läsa om vikten av hållbara köp. Överkonsumtion/lågpris är ett av de största hoten mot vår miljö och vår existens. Låt oss alla konsumera klokare!

Redan 2018 valde vi att inte delta i Black Friday vansinnet. Nu börjar näringslivet i stort mobilisera för ett ökat fokus på hållbar konsumtion. Med sådan ändrat kurs kommer nödvändig förändring.  

Rekommenderade priser

Vi utgår alltid från producentens eller distributörens rekommenderade pris.

Korrekta priser

Din investering skall i bäst möjligt mån behålla sitt värde över tid. Därför är korrekta priser viktigt. Dumpning och ständigt prisjakt förstör i slutändan allvarligt för vår miljö. Tekniken ger oss nya möjligheter till intressanta produkter, och priserna bör spegla varans värde på ett rättvist sätt. 

Priser inom EU

Priserna inom EU är och bör vara relativt lika. Dock kan skillnader förekomma pga olika momssatser, frakter mm.

Hos oss gör du alltid en bra affär

Genom åren har vi sett att en lyckad och för kunden lönsam utveckling av musikintresset ofta är ett resultat av en lång och gemensam process. Som leverantör erbjuder vi dig möjligheten och erfarenheten så att du kan nå dit du vill vara i musikalisk mening. Långsiktighet, trevliga relationer och ett gemensamt intresse ger dig bäst resultat och mest för pengarna. 

I praktiken handlar det om att påbörja resan på den nivå som passar dig, Sedan hjälper vi till med inbyten och uppgraderingar så att du över tid når den nivå som passar dig. 

Hemlån

Vi levererar produkter runt om i hela Sverige, inkl till ett antal kunder internationellt. Med stort utbud och lång erfarenhet om vad som matchar, vilket är avgörande för ett lyckat resultat, är vi säkra på att kunna hitta en bra lösning för dig. 

Hemlån har blivit ett mantra idag, ofta använt på lite för lösa grunder i säljsyfte, och något överskattat. Ett “osunt-på-nätet-köp” beteende där onödiga frakter, returer med mer skenar iväg och ingen har någon verklig glädje av det. Överkonsumtion och fler sopor behöver vi inte mer av. Vi behöver ta större hänsyn till varandra och helheten och inte enbart det egna intresset. 

Vi erbjuder hemlån, vi betalar frakterna – men vi ser helst att det bör föregås av ett rimligt samtal eller besök kring vilka produkter som verkligen är de rätta för dig, gärna provlyssning i vårt showroom i Stockholm om det passar för att gå genom förutsättningar och zooma in mot rätt produkt. Det gör att vi sparar både miljön, din tid och säkerställer ett bra resultat. Lite sunt förnuft helt enkelt. 

Att köpa en produkt bara för att du får den hem på prov eller billigt är ingen garanti för ett bra köpbeslut, men som en del i köpprocessen kan det vara en delmängd. Att få fel produkt – även om du fick ett bra erbjudande – blir garanterat mycket dyrare för dig i längden. 

Så – oavsett om du bor i Stockholm eller någon annan stans i Sverige skall du verkligen känna att vi är på din sida och gärna vill hjälpa dig till korrekt val.

Du är varmt välkommen att höra av dig.