The Blog - Audio Concept Online Shop
Shopping Cart

The Blog

SU-R1000 – mycket innovativ och välljudande integrerad förstärkare från Technics

I februari var vi några Europeiska handlare som besökte Technics i Japan. Det var precis innan Coronan satte stopp för resor. Resan har tidigare skrivits om här. En av nyheterna som vi fick se och höra prototypen av var den innovativa integrerade förstärkaren SU-R1000. Nu har den landat och kan klämmas på och lyssnas till […]

McIntosh C22

Nu finns C22 på hyllan – för provlyssning. Riktigt coolt och fantastiskt bra retro-steg som ersätter det limiterade försteget C70, som gjordes till deras 70-års jubileum. C22 är tekniskt lika C70 men med den klassiska C22 look’en.

Revolutionerande In Ear från Devialet – förbeställ redan nu.

I slutet av November kommer dessa på marknaden men det går att förbeställa redan nu – för att vara bland de första som kan njuta av den nya tekniken. Som allt annat Devialet gör slår de marknaden med häpnad, går nya vägar och flyttar gränserna för prestanda/pris.

Häftig MBL installation

Besökte i kväll en fantastiskt fin MBL installation hos trevlig konst och musikintresserad familj. Integrerade N51 och MBL 120. De har nyligen flyttat från hus till en riktigt grym lägenhet. 6m i tak. Många kubik som skall fyllas med välljud allt som allt.  Det vackra rummet, högtalarnas utfyllande förmåga gav en enastående känsla av konsertupplevelse. […]

SGM Extreme, världens bästa streamer/nätverksspelare. Punkt!

We loved the SGM 2015. It is a complete, easy-to-operate system, stable, handles all kinds of digital sources, comes with extended service support, and delivers a tonally rich unstressed signal….clearly the best we’ve come across yet. 6 Moons ** Kontakta oss för mer info!

Duevel Venus

Duevel Venus på plats i butiken

Efterfrågan på högtalare med rundstrålande teknik ökar. Duevel har gjort sig mest känd här för de mindre modellerna Planets och Enterprise. Nu är det dags för den större Venus. Välkommen in för provlyssning!

S-3 V2

SoulNote

Extremt välbyggt och unik elektronik från Japan.

paw2

Lotoo PAW 6000

Fenomenal bärbar audio spelare och dac. Välkommen in för provlyssning!