Shopping Cart

TEL: 08 6507250

Marknadens finaste musiksystem

Event

ARETAI

2-3:e december 2021

EnFredag: 12-18

En riktigt kul, extrainsatt demo med Mark Levinson – inte elektroniken – men mannen. Med ett långt hifi-liv bakom sig, och ett antal projekt och samarbeten med branschens  mest kända och betydande entrepenörer har han sällsynt mycket i bagaget – som han gärna delar med sig av. 

Nu har han utvecklat ny teknologi tillsammans med USA baserade Renesas och presenterar den i nya förstärkaren Maria hos oss i morgon. Detta är första gången tekniken visas utanför hans studio i Italien. 

Han är både intensiv, trevlig, rolig och mycket kunnig, och tillhör generationen som var med och formade hifin. Inte så många kvar av dem. Använd chansen att träffa honom och lyssna till premiären av Maria, hans nya förstärkare och M17, nya högtalarna avsedda båda för hifi och studio. 

Välkommen!

Aretai

ARETAI

26-27:e November 2021

Fredag: 12-18
Lördag: 11-15

Från Lettland kommer en mycket spännande tillverkare av högtalare – Aretai. I slutet av November besöker de oss under två dagar och visar högtalarna – som i övrigt fått mycket beröm på mässor och i press. 

Missa inte!

Aretai

ALSYVOX AUDIO DESIGN

24-25:e September 2021

Med frånvaron av Covid-restriktioner följer också möjligheten att åter ta upp demos och tillställningar i butiken i Stockholm. Gädjande tycker vi nog alla!

Alsyvox räknas idag som en av de allra mest intressanta och bäst ljudande högtalare som finns på marknaden. Tekniskt sätt är et en magnetostatisk  dipol, men ny teknik gör att det skiljer sig avsevärt från liknande  – då t.ex känsligheten är 93dB, och push-pull arrangemanget av magneterna gör att den även spelar bas. 

En helt unik skapelse. Missa inte möjligheten av träffa konstruktören Daniele Cohen 24-25:e september. 

KAYA Gallery Hero 1

VIVID AUDIO

17-18:e September 2021

Fredag: 12-18
Lördag: 11-17

Med frånvaron av Covid-restriktioner följer också möjligheten att åter ta upp demos och tillställningar i butiken i Stockholm. Gädjande tycker vi nog alla!

Första demotillfället som är spikat är med Vivid. Nya högtalarserien Kaya är extremt välspelande. Spektakulär, organisk formgivning i syfte att maximera akustiska förutsättningar, samt minimera resonanser i lådan. Vivid tar återgivningen några steg längre än vad de flesta andra dynamiska högtalare klarar av. 

17-18:e September har vi besök från Vivid och visar det mesta från Vivid.

Välkommen in för att uppleva dem samt möta representanter från producenten.