Aktiviteter - Audio Concept Online Shop
Shopping Cart

Aktiviteter

KAYA Gallery Hero 1

VIVID AUDIO

27:e Mars 2020

Vivids högtalarserie Kaya är extremt välspelande. Spektakulär, organisk formgivning i syfte att maximera akustiska förutsättningar.

27:e Mars har vi besök från Vivid och visar Kaya serien. Välkommen in för att uppleva dem samt möta representanter från producenten.

expert

DEVIALET

29:e Januari 2020

Representanter från Devialet och importören Audionord är på plats för genomgång av Devialets Expert plattform och erbjuder även SAM mätning av högtalare. Vi kommer att spela med Vivids nya högtalarserie. Missa inte!

15 316 JPA Jarvis CAS 078

AUDIO NOTE

27:e December 2019

Möt Martin Grenall från Audio Note som kn allt om Audio Notes produkter och filosofi. Vi spelare givetvis på en komplett Audio Note setup.

bach 1024x768

RYSKT PIANOGULD

17:e December kl.19.00

Gratis inträde – på grund av begränsat antal sittplatser behöver du anmäla dig i förväg på: info@audioconcept.se

Det ryska undret har för oss musik-, konst och litteraturintresserade mindre att göra med stoiskt militärt motstånd eller rymdtekniska landvinningar. Istället förundras vi över hur, på ytterst kort tid, rysk kultur etablerade sig med storartade verk och dessutom med unika uttryck.

Det gäller kanske allra främst inom musikens område, och än mer när det gäller pianomusikens domäner. Att inspirationen inte minst kom från en legendomsusad solist på besök och en bayersk pianopedagog är en annan historia.

Mer om detta och en hel del annat berättar musikjournalisten Jörgen Lundmark. Fokus ligger på musik och tonsättare som fortfarande inte blivit del av standardrepertoaren.

Bortglömda pärlor och intensivt färgsprakande visioner som förtjänar att bli allmän egendom presenteras. Och så utlovas litet jazzinfluenser…

Varmt välkomna!

3HaPRHJ

GENELEC

27:e November 2019

Premiär i Sverige för nya 8351B och W371A från Genelec – för hemmamarknaden. Produkter som tar Genelec till nya höjder.

Varmt välkommen!

dsaudio

DS AUDIO

24:e Oktober 2019

Då har vi besök av Tetsuaki Aoyagi-san, ansvarig utvecklare av banbrytande och revolutionerade tekniken bakom de så kallade “optiska pickupperna”.

Varmt välkommen!