Absolut bästa vinylåtergivningen

ds audio

Med de revolutionerande produkterna från DS Audio är de inget problem att sticka ut hakan ordentligt. Det handlar om nästa nivå av vinylåtergivning möjliggjort av ny optisk teknik.

Centralt är att avläsningen fortfarande sker mekaniskt (med en nål) och överföringen är 100% analog – hela vägen till din förstärkare. Dessutom hanteras DS pickup’erna precis som en traditionell pickup, på din vanliga tonarm, på din vanliga spelare. Du ser i princip ingen skillnad på den och en traditionell pickup.

Den nya optiska tekniken dessa produkter erbjuder har därför inget att göra med hur avläsning av vinylspåret går till, men med “överföringen” av nålens position i spåret till en analog elektrisk signal.

DS Audio’s produkter levereras alltid som pickup och linjesteg tillsammans. Ansluts i valfri analog ingång på förstärkaren. Det finns tre prisnivåer.

Fördelarna är;

  • Cantilever och nål rör sig mycket snabbare (spole och magnet är borta)
  • Komplicerade tradtionella phonosteg/riia behövs inte
  • Snabb och korrekt avläsing av nålens position

Ljudmässigt är upplevelsen från vinyl med DS-Audio tekniken i en annan liga än vad som är möjligt med tradtionellt teknik. Du upplever helt enklet mycket mer av vinylen än du tidigare gjort. De har redan fått epitet som “världens bästa pickup”.

Viktigast av allt – du är varmt välkommen in för provlyssning. Vi har alla produkter från DS-Audio. Välkommen in!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!