Bläddra bland några butiksbilder – rum och miljöer

Lyssningsrum, Showroom

Audio Concept – butiken är på två plan, totalt 456m2 (hifi heaven).

Här är några bilder från butiken – som iofs ändrar både innehåll uppställningar relativt ofta.

Vi har varit i denna lokal sedan 2007, tiden går fort – och den är absolut förträfflig för verksamheten. Vi kan enkelt demonstrera olika uppställningar och kombinationer för kunder, i små eller stora rum. Det finns dedikerade rum, med specifik akustikbehandling – om man önskar lyssna så, eller så spelar vi i rum som påminner om de rum vi i slutändan spelar i hemma.

Vi är bra på att leda dig till rätt produkt, genom att förstå vad som passar dig, hur du skall lösa “problemet” och inte minst genom att presentera olika tekniker för dig som kan leda dig vidare i din jakt på riktiga musikupplevelser.

Allt i vetskapen om att – även om du gillade det du hörde hos oss kommer det alltid att bli bättre hemma hos dig.

Varmt välkommen!

[ux_gallery ids=”20817,20818,20819,20820,20821,20822,20823″ type=”masonry” columns=”3″]