________AUDIO CONCEPTOFFICIELL WEBSIDA
18 Dec 2017

Godare Jul 2017

Bästa kund och musikvän,
ett år har återigen snart passerat, julhelgen och nyår är strax här. Tiden rusar iväg. Så har det åtminstone känts – hela året. Även detta år har präglats av oerhört mycket arbete – i positiv mening, kantad av globala händelser som berört utan att ha direkt påverkan i vår vardag. Lyckligt lottade får vi säga oss vara som kan leva och bo i Norden.

Lyckligt är det också att vi kan ägna oss åt musiken som, individuellt upplevt av varje person erbjuder oss en källa till avslappning, njutning och kontemplation.

När vi tittar tillbaka på året ser vi att intresset för traditionell hifi i stort är oförändrat, samtidigt som smarta produkter i mindre storlek tar plats, helt enkelt för att ny teknik har möjliggjort oerhört bra prestanda, enkelhet och faktisk glädje i att upptäcka och spela musik.

Vi arbetar därför som vi alltid har gjort vidare med nya och befintliga kvalitetsprodukter som möter kraven hos alla – från den mest inbitna audiofil som vill ha det bästa – till den som är i den andra ändan av skalan – som enbart vill ha bra ljud till låg kostnad. Det är väldigt tillfredsställande att alla våra kunder finner glädje i musiken.

Juletiden för också med sig tid till eftertanke. Sedan några år tillbaka blev kundbasen så stor att vi inte längre kunde skicka ut personliga julklappar. Med tanke på våra medmänniskor som lever bland oss men som inte har livets alla, för oss självklara bekvämligheter och liv, ger vi därför ett större bidrag till Stockholms Stadmission på alla våra kunders vägnar och tackar er för möjligheten.

Vi önskar dig och din familj den finaste juletid, ett Gott Nytt År och tackar för året som gått – samtidigt som vi ser fram emot ett fantastiskt 2018.

​Med vänlig hälsning, Audio Concept Teamet

Butiken Leave a comment

Leave a Reply