Technics

Klassisk tillverkare – klassiska produkter i toppklass

Technics
Technics

TILLBAKA PÅ MARKNADEN MED BESKED

Teknik Design och lyssningsmiljöer i perfekt harmoni.
Vi kommer att designa långvariga produkter som inte bara accentuerar musikälskarens lyssningsmiljö utan också förblir trogen den traditionella Technics designidentiteten. Tidlös design i varje detalj. Våra nya Technics-produkter har en tidlös design som förblir trogen de rena, stilfulla linjerna i våra traditionella Technics-produkter, samtidigt som de erbjuder marknadsledande teknologi. Högkvalitativa material, exakt konstruktion, sakkunnigt hantverk samt färger och textur kombineras för att skapa den prestigefyllda mittpunkten i alla musikälskares lyssnarmiljö.

Trogen återgivningen, tilltalande för ögat, designad för ljud och harmoni.
De nya Technics-produkterna har designats med två viktiga designkoncept i grunden. Den första är en design som resonerar med musikälskarens hjärta. Detta är inte bara en elektrisk utrustning utan ett väsentligt inslag i den kompletta lyssningsupplevelsen och en produkt som musikälskaren är stolt över att äga och visa upp i sitt hem. Den andra är en design trogen den traditionella Technics-identiteten utan ytliga element. Produkten har designats exakt för att endast innehålla väsentliga element som möjliggör den höga prestandanivå som krävs.

Att kombinera arv och nya innovationer för att skapa Technics kärndesignvärden.
Passionen och detaljerna som ingår i att skapa Technics-produkter är inte bara begränsade till tekniska innovationer. När det kommer till design bevaras passionen genom att fokusera på en välkonstruerad karosskonstruktion som kompletterar och förbättrar tekniken inuti. Högkvalitativa komponenter används för även de minsta element som de taktila, minimalistiska knapparna. Men det förflutna möter också nuet för att få tillbaka en känsla av analoga känslor med omkopplarna och synen av VU-mätare som studsar när du lyssnar. Dessutom kommer de klassiska färgerna och formen på utrustningen säkert att bidra till att skapa en prestigefylld aura var den än placeras. Technics har ett stolt och mångsidigt arv som vi har använt för att etablera en ny form av designidentitet som vi hoppas kommer att bli lika älskad under åren.

Vilken typ av närvaro bör Technics ha i den känslomässiga handlingen att lyssna på musik av hög kvalitet? Vår nya design kommer säkert att ge svaret med en enda blick. Chefsdesigner Ryoichi Yagi

PERFEKT FÖR

Technics har gjort en enastående bedrift genom att återta en betydande del av marknaden. Elektroniken har fått många utmärkelser, toppbetyg, kundernas gillande och tekniskt ligger de i den absoluta framkanten av utvecklingen.  Finns i olika prisklasser och är perfekta för dig som söker klassisk design, oöverträffad teknik och fenomenalt ljud.