McINtosh 

McINtosh is made of Sound

McIntosh
McIntosh

en enastående resa i musikens tjänst

När vi närmar oss vårt 75-årsjubileum tar vi en stund för att reflektera över vårt varaktiga uppdrag och essensen som skiljer oss från andra. Sedan vår start 1949 av visionären Frank McIntosh har vårt orubbliga engagemang för ljudåtergivning förblivit – orubbligt.

Genom åren har vårt företag växt och utvecklats, driven av en omättlig passion för ljud. Guidade av strävan efter ljudkvalitet utmanar vi ständigt oss själva i konsten att återge ljud.

Under det senaste decenniet beskrev “Legendary Performance” vår historia väl – av att leverera exceptionella ljudupplevelser. När vi ser på framtiden är det dags att anamma en ny vision och omfatta själva essensen av det som gör McIntosh unik.

Ljud är inte bara en produkt av det vi skapar; det är kärnan i vårt väsen. Vårt engagemang för dess ingenjörskonst går utöver prestanda. Det flödar genom alla delar av vårt företag och driver vårt orubbliga engagemang för ljudkvalitet. Inbäddat i alla aspekter av vårt hantverk, är det hjärtslag som resonerar i våra produkter, och kopplar musikälskare till ljudets själsrörande kraft.

Kompromisslösa i vår strävan, vi fortsätter att se till att varje McIntosh-skapelse överträffar våra kunders förväntningar. Idag, vid kanten av vårt 75-åriga arv, förblir vi vägledda av dessa principer som har format vår identitet.

Vår hängivenhet för ljud har blivit själva strukturen för vem vi är som företag.

Följ med oss ​​när vi fortsätter denna enastående resa, förenade av vår gemensamma kärlek till ljud. Ditt orubbliga stöd och kräsna öron är grunden för vårt engagemang, och för det är vi evigt tacksamma.

PASSAR FÖR

Dig som vill åt musiken i första hand. Att kunna luta sig tillbaka och njuta av den oavsett genre. Det låter naturligt och återgivningen är absolut fri från hårdhet. Axlarna åker ner och du kan alltid njuta av musiken. Under de senaste åren har McIntosh varit ett av de mest innovativa och framgångsrika tillverkarna i branschen. Tekniken är utmärkt. Fördelen med att köpa en McIntosh är att den alltid, över tid håller sitt värde.