MBL 

rundstrålande högtalare och elektronik

1605 MBL NOBEL N51 N11 bl3000x2250
1605 MBL REFERENCE 101EMKII3000x2250

Den ultimata lyssningsupplevelsen

De flesta stereohögtalare är helt enkelt lådor som trycker in ljudvågor i ett rum med hjälp av decennier gammal teknik. På MBL översvämmer våra patenterade Radialstrahlers dina utrymmen med utsökt rundstrålande ljud som omsluter sinnena. Du inte bara hör, utan känner det ensamma klagan från en saxofon, den explosiva åskan från slagverk och den nyckfulla charmen hos en lekfull flöjt.

MBL har gått bortom konventionell fysik för att konstruera oöverträffade hi-fi-komponenter. Banbrytande innovationer bländar sinnena, så att du kan simma i en mästercellists klangfulla värld, njuta av det impulsiva buset hos en jazzklarinett eller spänningen till den trollbindande kraften hos en fiolbataljon som laddar genom Vivaldis Four Seasons. Allt samtidigt som den visar upp avantgardistisk, häpnadsväckande design som lämnar hörn, kanter och intetsägande plana ytor där de hör hemma…på ritbordet.

Högtalare och elektroniska hi-fi-komponenter. Två väldigt olika typer av produkter, var och en med ett unikt syfte, men båda med ett gemensamt mål – att perfekt levandegöra originalljudet och känslorna i audiofilens favoritmusik. För att skapa denna magi måste varje enskild länk i hi-fi-kedjan leverera kompromisslös prestanda i ljudsystemet. MBL ansluter sig till detta systemtillvägagångssätt genom konstruerad synergi, som alltid behåller fokus på ljudet.  Välj ett komplett MBL-system, eller blanda MBL-högtalare och elektronik med andra avancerade ljudmärken. Valet är ditt.

Om du vill säkerställa att alla komponenter fungerar sömlöst med varandra, gör MBL jobbet åt dig med sakkunnigt sammansatta systemrekommendationer som kombinerar elektronik och Radialstrahler-högtalare i perfekt harmoni. Kontakta oss för det system som bäst uppfyller dina ljudbehov, luta dig sedan tillbaka, slappna av och njut av din älskade musik…

Hos MBL garanteras kvaliteten på varje högtalare och elektronisk komponent som bär deras namn genom exakta ingenjörs- och tillverkningsprocesser i MBL´s dedikerade fabrik, belägen strax utanför den tyska huvudstaden Berlin. Med kontroll och flexibilitet erbjuds att snabbt utvärdera och implementera nya idéer och innovationer. Det är här MBL skapar soniska underverk genom att kombinera banbrytande teknik med material av högsta kvalitet, många års erfarenhet och obegränsad passion från MBL’s högutbildade audioproffs.

MBL välkomnar också besökare varmt på guidade turer i deras fabrik för att observera egna noggranna produktionsprocesser och för att t.ex se hur en MBL-produkt de har beställt är byggd, testad och certifierad.

Välkommen till MBL … och en värld av sensorisk transcendens.

PASSAR FÖR

Högtalarna är för dig som önskar sig och förstår att en viktig anledning till en realistisk återgivning grundar sig i en likartad energifördelning vid uppspelning av musik som vid uppförande av orignalet.

Vad gäller elektroniken lyfts de ofta fram som marknadsledande, teknikledande och säkerställer framför allt maximal prestanda från deras eller andra högtalare.

MBLs produkter är vida respekterade, flertals prisade och räknas bland många som något av/det bästa man kan köpa för realistisk återgivning av musik i hemmamiljö. Kvaliteten är absolut toppklass.