FYNE AUDIO

klassisk tillverking i skotland

Fyne Audio
Fyne Audio

Musikalisk närvaro

Fyne Audios erfarna team av akustiska och mekaniska ingenjörer har varit i högtalarbranschen i väldigt många år. Sedan de gick samman för att bilda Fyne Audio har de varit upptagna med att finslipa sina befintliga färdigheter och utveckla vidareutveckla teknologier för att säkerställa att vi kan erbjuda de bästa högtalarna i klassen i alla prisnivåer.

Exempel på Fynes unika teknik är FYNE AUDIOS IsoFlare drivern, som är ett punktkällsystem där bas/mellanregister delar ett gemensamt centrum med högfrekvensenheten. Det ge enastående typlig stereobild, även utanför axeln. Ljudet produceras som om det kommer från en enda punkt i rymden. En effekt är att man känner sig nära upplevelsen – nära scenen. 

BassTrax Tractrix-profilen är känd för att bibehålla en 90 graders vinkel vid varje skärning av den expanderande vågfronten, och på så sätt undvika reflektioner. Detta smarta arrangemang gör högtalaren mindre kritisk för placering i rummet.

Fyne Audio har fått stort genomslag globalt med högtalare i alla prisklasser, både för två och flerkanalslyssning. Senate är också deras Classic och Vintage serie som rönt mycket stor uppmärksamhet både för ljudet, den klassika designen och hantverket. 

 

PASSAR FÖR

Högtalarna är för dig som önskar sig att komma nära musiken, att vara med i upplevelsen snarare än längre från den. Högtalarna är mycket engagerande och kul att lyssna till. Det låter live utan att bli påträngande. 

Utbudet är brett och det finns produkter för alla.