Tack för att du väljer produkter med hög kvalitet!

Du har produkten längre, har mer glädje av den, det är ekonomiskt och bättre för vår planet. Vi kommer att göra vårt bästa för snabb och säker leverans. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

 

Audes DT-3600

Produkttyp: Audes DT-3600
Karaktär: 8-4 uttag för standard EU plugg. Högkvalitativ trafobaserad nätrening.
Byggkvalitet: Mycket hög!
Färg: Svart
Passar för: All elektronik. Börja med slutsteg. Det blir renare, tystare återgivning och avsevärt mer kraft i transienterna.

115,000kr

Se alla betaltjänster:

KLARNA, DINTERO, PAYPAL, WASA

SKU: audes-dt-3600 Categories: , Tags: , , ,
Brands: Audes

Önskar du rådgivning inför val av produkt?

Hör gärna av dig till oss!

Audes DT-3600
Power conditionern DT-3600 är utformad för att leverera elektrisk ström till avancerad Hi-Fi och AV-utrustning. Huvudelementen i enheten är två balanserande ringkärltransformatorer 230 VAC/115 + 115 VAC designade och utvecklade av Audes, som isolerar utrustningen från det lokala nätverket.

De två transformatorerna kallas för huvudtransformatorn och grupp 2-transformatorn, som har effekterna 3300 V∙A respektive 300 V∙A. Sådan design gör det möjligt att ansluta lågeffektsenheter med switchad strömförsörjning (SMPS) till den separata grupp 2-transformatorn. SMPS kan introducera distorsion, vilket kan påverka analoga enheter negativt, när de är anslutna till samma strömkälla. Enheter som är anslutna till grupp 1-uttagen är isolerade från enheter som är anslutna till grupp 2-uttagen.

Uttag på DT-3600 är helt isolerade från elnätet. Utspänningarna är symmetriska med avseende på det konstgjorda mittuttaget, som är anslutet till jordkontakter på varje uttag. De ringkärlformade transformatorerna inuti enheten var designade för att filtrera brus från elnätet med hjälp av kontrollerad läckageinduktans och kapacitans. Transformatorerna har mycket låg utgångsimpedans, vilket gör att enheten enkelt kan leverera stora strömstötar upp till maxeffekten i varje uttag, vilket bibehåller märkspänningen.

När strömkonditioneraren är påslagen utsätts huvudtransformatorn för en hög startström under magnetisering av transformatorns kärna. På grund av detta implementeras en mjukstart i power conditionern. Modellen har ett speciellt ballastmotstånd för att begränsa strömstöten, så att annan elektrisk utrustning, som är ansluten till samma elektriska nätverk, förblir opåverkad.

Trots den betydande effekten hos sådana transformatorer minimerar konstruktionen av nätrenaren skadlig elektromagnetisk strålning. Placera dock inte power conditionern nära skivspelare och phono-steg.

Modellen kommer med en integrerad DC-blockerare. DC-blockeraren skyddar power conditionern från skadlig påverkan av likström som finns i elnätet. Det minskar avsevärt brum från transformatorn på grund av närvaron av en DC-offset i nätet. Om det inte finns likström i nätnätet som strömkonditioneraren är ansluten till, är det inte nödvändigt att använda DC-blockeraren. För att slå på eller stänga av DC-blockeraren, använd DC-blockeraren på bakpanelen.

Kraftkonditioneraren är skyddad av en termisk strömbrytare. Som en extra försiktighetsåtgärd har båda transformatorerna termiskt skydd, som stänger av en transformator om transformatorns temperatur når 90 °C. När temperaturen sjunker till 75 °C ansluter enheten automatiskt till det elektriska nätverket.

Ytterligare information

Weight 30 kg
Specifications

Power Rating – Total3600 V∙A
Power Rating – Group 13300 V∙A
Power Rating – Group 2300 V∙A
Max AC Output – Group 116 A
Max AC Output – Group 21.5 A
Inlet16 A IEC C20
Outlet – Group 18 × 16 A/250 VAC Socket CEE 7/3
Outlet – Group 24 × 16 A/250 VAC Socket CEE 7/3
Power Supply Cable16 A/250 VAC Connector IEC C19
Dimensions (mm)266 H × 477 W × 520 D
Dimensions (inches)10½" H × 18⅞" W × 20½" D
Weight61 kg/135 lbs

DC Blocker

Med DC Blockar, Utan DC Blocker

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.