Tack för att du väljer produkter med hög kvalitet!

Du har produkten längre, har mer glädje av den, det är ekonomiskt och bättre för vår planet. Vi kommer att göra vårt bästa för snabb och säker leverans. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

 

Audes ST-900DC

Produkttyp: Audes ST-900DC
Karaktär: 5 uttag för standard EU plugg. Högkvalitativ trafobaserad nätrening.
Byggkvalitet: Mycket hög!
Färg: Svart
Passar för: All elektronik. Börja med slutsteg. Det blir renare, tystare återgivning och avsevärt mer kraft i transienterna.

29,900kr32,900kr

Se alla betaltjänster:

KLARNA, DINTERO, PAYPAL, WASA

SKU: audes-st-900dc Categories: , Tags: , , ,
Brands: Audes

Önskar du rådgivning inför val av produkt?

Hör gärna av dig till oss!

Audes ST-900DC
Strömrenaren Audes ST-900DC är utformad för att leverera till avancerad Hi-Fi AV-utrustning. Den kommer med fem uttag med en total effekthantering på 900 W. Huvudelementet i enheten är en balanserad ringkärlstransformator 230 VAC/115 + 115 VAC designad och utvecklad av Audes, som isolerar utrustningen från det lokala nätverket. Trots det betydande effektnivåer för sådana transformatorer utesluter konstruktionen all skadlig elektromagnetisk strålning.

Speciell lindningsteknik för transformatorn och högkvalitativ transformatorkärna används. Först och främst tillhandahåller de en filtreringseffekt. ST-900DC-transformatorn designades för att fungera som ett lågpassfilter med en avstängning vid 800 Hz, eftersom alla elektriska nätverksstörningar sker vid mycket högre frekvenser. För det andra orsakas filtreringseffekten av självinduktansen hos en mycket stor kärna, på grund av vilken magnetiskt flöde inte kan ändras omedelbart under en transient störning. Slutligen, om en DC-offset finns i elnätet, förhindrar transformatorn att den når utrustning som är ansluten till strömkonditioneraren. Högkvalitativa CEE 7/3-uttag är galvaniskt isolerade från ett externt elnät. Transformatorn är utrustad med en pålitlig elektrostatisk skärm. Ankommande elektriska störningar motverkas med en ömsesidig avstängningsprincip. Transformatorns sekundärlindning är separerad i två halvor och har en konstgjord mittkran, som är ansluten till jordklämmorna på varje uttag. Alla ovanstående tekniska aspekter gör det möjligt att nästan helt ta bort elektriska nätverksljud, vilket ger pålitlig högkvalitativ strömförsörjning till ljudutrustning.

Att använda ST-900DC med valfri AV-utrustning, inklusive både solid state- och rörenheter, förbättrar kvaliteten på ljudåtergivningen. De mest betydande resultaten uppnås när effektkonditioneraren används med effektförstärkare. Under mycket dynamiska delar av ett ljud måste en kraftfull förstärkare dra avsevärda strömstötar från en strömförsörjningsenhet, som kan nå magnituder på 50–100 A, samtidigt som spänningsnivåer bibehålls utan fall. Ett vanligt hushållsuttag, som är anslutet till en elcentral med långa elkablar, kan inte ge sådana strömnivåer på grund av relativt hög utgångsimpedans. ST-900DC har ett mycket litet likströmsmotstånd, därför kan den enkelt leverera höga strömstötar utan att möta spänningsfall. Detta uppnås genom att använda en transformator med en mycket stor kärna och ett stort antal varv i primärlindningen. Som ett resultat minimeras induktansen. I sin tur reduceras svarstiden för en effektförstärkare på en föränderlig ljudsignal, vilket gynnar reproduktionen av transienter, särskilt i lägre frekvensband. Ett ljudåtergivningssystem uppvisar ett bredare dynamiskt omfång.

Audes power conditioners har ett överbelastningsskydd och ett termiskt skydd, som stänger av transformatorn om transformatorns temperatur når 90 °C. När temperaturen sjunker till 75 °C ansluter enheten automatiskt till det elektriska nätverket.

ST-900DC kommer med en integrerad DC-blockerare. En version ST-900 finns tillgänglig utan inbyggd DC-blockerare.

Ytterligare information

Weight 30 kg
Specifications

Power rating900 V∙A
Inlet10 A Inlet IEC C14
Outlet5 × 16 A/250 VAC Socket CEE 7/3
Power Supply Cable10 A/250 VAC Connector IEC C13
Dimensions (mm)130 H × 477 W × 347 D
Dimensions (inches)5⅛" H × 18⅞" W × 13¾" D
Weight18 kg/40 lbs

DC Blocker

Med DC Blockar, Utan DC Blocker

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.