Nya Phantom I och Phantom II - Audio Concept Online Shop
Shopping Cart
Phantom

Nya Phantom I och Phantom II

Devialet presenterar nu nya modellerna Phantom I och Phantom II. Ny finish för alla modeller och ny firmware erbjuder en handfull nya möjligheter som Airplay 2 och Roon ready. Phantom I är nya namnet på tidigare Phantom modellerna. Phantom II är nya namnet på tidigare Reactor modellerna.

Alla modellerna, förutom Opera De Paris versionerna fås nu i Iconic White eller Matte Black. Treepod, Tree och Remote får nu också i Matte Black. Nya firmwaren DOS 2.12 erbjuder flera nyheter, som Airplay 2, HiRes Core, Roon ready etc.

Sist men inte minst introduceras Devialet Arch som är en wireless RIAA streamer som via tråd eller trådlöst skickar från din skivspelare till Phantom. Fördelen är att de numera inte behöver stå bredvid varandra och RIAA steget kommer från Expert serien och håller mycket hög kvalitet.

Välkommen in! Läs mer på vår hemsida audioconcept.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.