Shopping Cart

Marknadens finaste musiksystem

lurar

Ny distributör för STAX i Sverige

Nu är vi igång som ny distributör för STAX i Sverige. Det är ett riktigt nöje att få förmedla kvalitetsprodukter av den här digniteten till musikälskare runt om i landet. Idag, när alla mer eller mindre fått för sig att gör hörlurar blir följden att mycket inte håller toppkvalitet, men det tävlas istället om “vem kostar mest”, har coolaste designen osv. Fokuset bl ir lidande.

Inget slår företag som under många år fokuserat på en gren, en specialitet – så som t.ex STAX har gjort, och fortfarande gör.

STAX elektrostatiska hörlurar och tillhörande elektronik osar av kvalitet. Bara ta i en sådan hörlur så känner du det direkt, lättheten, enkelheten, precisionen. Det är en helt annan nivå än mycket annat i marknaden. Dessutom är utbudet stort, med många kombinationsmöjligheter.

Unna dig själv hörlurs-ljud på toppnivå samt klassiska produkter som aldrig går ur tiden. Hifi när det är som bäst.

Välkommen in!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.