Våra tjänster

FYSISK BUTIK OCH WEBBTJÄNST

Centralt i Stockholm, på Kungsholmen har vi Sveriges största specialbutik för hifi och highend. Här hittar du ett mycket stort utbud av kvalitetsprodukter – i alla prisklasser. Med duktiga leverantörer säkerställer vi att du får den bästa tekniken för perfekt ljudåtergivning. Webbutiken hittar du här

RÅDGIVNING OCH PLANERING

Planerar du kanske ett nytt hus eller lägenhet och du önskar säkerställa att du får en ljudinstallation med rätt funktion, som passar din budget mm. Kontakta oss för tid, ta med ritningar så planerar vi och levererar underlag för din vidare byggprocess.

PLATSBESÖK FÖR KORREKT TEKNIKVAL

För att få korrekt och optimal ljud och bildåtergivning hemma eller i officiell miljö, krävs att man väljer den teknik och följaktligen de produkter som passar ändamålet bäst. Vi är duktiga på att se behovet för varje tillfälle och därmed erbjuda korrekt lösning.

INSTALLATION, LJUD OCH BILD

Våra duktiga installatörer säkerställer att du får professionellt och snyggt utförda installationer, oavsett om det gäller mindre uppdrag eller omfattande projekt.

test100

AKUSTIK, PLANERING OCH INSTALLATION

Hos oss kan du få hjälp med att mäta, planera och installera akustikrum, eller akustikåtgärder för bostadsrum mm. Vi arbetar med marknadens främsta leverantörer.

En av Europas mest intressanta hifi butiker

Audio Concept, hela Sveriges hifi butik, rekommenderas av kunder och leverantörer och är butiken för dig som söker nya musikaliska upplevelser. Oavsett om din budget är liten eller stor, om du är nybörjare eller inbiten entusiast, kommer du att hitta nya, välljudande möjligheter hos oss. Vi är här för att ge dig bästa möjliga musikupplevelser. Så som musikerna vill bli hörda. Sveriges största hifi och high-end butik med bredast utbud.

Läs mer här

Fler än
0
nöjda kunder
Fler än
0
följer oss på Facebook