Priser och kvalitet

Rekommenderade priser

Vi utgår alltid från producentens eller distributörens rekommenderade priser.

Priser inom EU

Priserna inom EU är och bör vara relativt lika. Dock kan skillnader förekomma pga olika momssatser, frakter mm.

Kvalitetsjakt eller prisjakt

Heller jakt på kvalitetsprodukter som varar längre och ger dig mera glädje så länge du har dem. Det gäller oavsett i vilken prisklass produkterna hör hemma.

Korrekta priser

Din investering skall i bäst möjligt mån behålla sitt värde över tid. Därför är korrekta priser viktigt.

Sund konsumtion eller överkonsumtion

Allt har ett pris, och priset bör vara så realistiskt som möjligt. Ett för lågt pris betyder överkonsumtion vilket leder till överutnyttjande av begränsade resurser och andra människor.

Hos oss gör du alltid en bra affär

Genom åren har vi sett att en lyckad och för kunden lönsam utveckling av musikintresset ofta är ett resultat av en lång och gemensam process. Som leverantör erbjuder vi dig möjligheten och erfarenheten så att du kan nå dit du vill vara i musikalisk mening. Långsiktighet, trevliga relationer och ett gemensamt intresse ger dig bäst resultat och mest för pengarna.

En av Europas mest intressanta hifi butiker

Audio Concept, hela Sveriges hifi butik, rekommenderas av kunder och leverantörer och är butiken för dig som söker nya musikaliska upplevelser. Oavsett om din budget är liten eller stor, om du är nybörjare eller inbiten entusiast, kommer du att hitta nya, välljudande möjligheter hos oss. Vi är här för att ge dig bästa möjliga musikupplevelser. Så som musikerna vill bli hörda. Sveriges största hifi och high-end butik med bredast utbud.

Läs mer här

Fler än
0
nöjda kunder
Fler än
0
följer oss på Facebook