Öppettider, adress och karta

Öppet

Man-Fre: 10-18
Lör: 11-15

Stängt

Nyårsdagen
Långfredagen
Påskafton
Annandag Påsk
1: maj
Nationaldagen
Midsommarafton
Midsommardagen
Allhelgonadagen
Julafton
Juldagen
Annandag Jul
Nyårsafton
2: januari
Trettondedag Jul

Sommar

Vecka 29-30, 2015

** under tiden kan frågor, beställningar mm mailas till oss på info@audioconcept.se, alternativt beställer du direkt från vårt produktutbud på nätet.

** specifika demos kan avtalas om tid finns…

** hemlån kan arrangeras

Tips för semestertider

ÅSKSKYDD

Perioden efter sommarens semester är då vi får in flest reparationer. Tänk på att åskskydd kan vara en bra investering, både för din musikanläggning och tv. Ofta erbjuder dessa filter även filtrering av nätstörningar så att både ljud- (och bildåtergivning) kan förbättras.  Annars är det givetvis båda en enkel och bra lösning att dra ur alla kontakter om du åker på en lägre semester.

En bra nätlist som skyddar din anläggning/investering hittar du t.ex här, Isotek Polaris

NJUT AV BRA HÖRLURAR

Rekreation är givetvis meningen med semester. Att vara med vänner och familj och njuta av livet i stort. För vissa är musiken ett sätt att ytterligare återfå krafterna under semestern, eller kanske att lyssna till intressanta och spännande böcker. Välj en riktigt bra hörlur! Det ger dig lite egen tid.

En utomordentlig smart, välljudande hörlur för ändamålet är trådlösa Pendulumic.

 

Vi önskar dig en härlig semestertid!

ADRESS

Butiken är centralt belägen nära Kungsholms Torg. Tar du tunnelbanan är det enklast att gå av vid Rådhuset och sedan uppgång mot Hantverkargatan.

Södra Agnegatan 29
11229 Stockholm
Tel: 08 650 7250, Mob: 070 569 1452, info@audioconcept.se

PARKERING

Skall du hämta varor stannar du framför butiken. I annat fall rekomenderar vi parkeringsgaraget under polisparken. Alternativt – brukar det finnas platser på Hantverkargatan.