________AUDIO CONCEPTOFFICIELL WEBSIDA
01 Aug 2017

En riktigt bra högtalare – JBL 4367

Målet med 4367 är en referenshögtalare med studiokvaliteter – för hemmabruk. Med studiokvalitet menar JBL så som musikerna och producenter tänkt sig att musiken skall upplevas.

Vi saxar lite från Ljud & Bild….

Den säljs med ett civilt kabinett som är klätt med träfaner i valnöt eller svart utförande och är bestyckad med JBL:s patenterade D2-kompressionselement med deras D2430k med dubbla membran, två talspolar och ett frekvensomfång som når upp till 40 kHz.

Diskanten och mellanregistret sitter i ett så kallat HDI-horn (High-Definition Imaging, och frekvensresponsen kan regleras uppåt och nedåt för vart och ett av elementen med hjälp av potentiometrar.

Baselementet är JBL:s 15-tums 2216Nd som kommer från studiohögtalaren M2 men som modifierats med ny spindel och en ny upphängning. En 3-tums talspole drivs av en massiv magnet och ska ge högtalaren en basrespons som sträcker sig ner mot respektabla 30 Hz.


Som JBL Center visar vi nu den samt flera andra av deras modeller. Fantastiska produkter för dig som verkligen gillar musik.

Välkommen in!

Högtalare Leave a comment

Leave a Reply