________AUDIO CONCEPTOFFICIELL WEBSIDA
17 Oct 2017

BACCH SP – Stereo Purification. Revolutionerar ditt musiklyssnande!

Nu kan vi demonstrera tekniken i din egen miljö!

Det finns mer information i en stereoinspelning än man tror…, vilket vi nu kan demonstrera i butiken eller på plats hos dig – med BACCH-SP.

Inneboende i vilken som helst stereoinspelning – finns mer information än vad vi i vanliga fall upplever när vi lyssnar till två högtalare  – med två öron. Problemet är att hjärnan maskerar en del av upplevelsen för oss.

Crosstalk maskerar för möjligheten att uppleva “scenen” korrekt vid inspelningstillfället – och därmed musikernas korrekta placering mellan och utanför högtalarna. Läs mer på theoretica.us

BACCH SP är en, ja faktiskt den enda produkt som verkligen tar hand om problemet. På Princeton Univeristy i USA arbetar sedan många år Prof Edgar Y Choueiri, som med sitt team är ansvarig för det unika arbetet kring crosstalk lösningen.

Som ett resultat av deras mångåriga forskning finns nu produkterna BACCH SP, ADIO och DIO med funktionerna processor/dac/försteg i tre olika versioner.  De kan installeras i vilken anläggning som helst. Oavsett vilken anläggning du har och om du är intresserad av att få helt korrekt “scen, nivåer etc” vid uppspelningen av musiken är detta “nästa nivå”.

BACCH SP är absolut spetsteknologi och ger en ny dimension till musiklyssningen  Våren 2017 visades BACCH SP på Munchenmässan och en samstämmig kör av journalister och besökare ansåg detta vara den i särklass mest intressanta och välljudande återgivningen under mässan. Det finns flera artiklar om BACCH SP om du kollar på nätet.

Tekniken är så häpnadsväckande att för dig som är intresserad av musikåtergivning på högsta nivå erbjuder vi nu att komma till dig och demonstrera på plats. I ett långsträckt land som Sverige är det givetvis en utmaning att kunna tillgodose alla önskemål.

Hör därför av dig till oss så kan vi prova planera in detta. Maila oss på info@audioconcept.se

Vänster: Crosstalk fenomenet ger en upplevelse som enbart sker mellan högtalarna.
Höger: Med BACCH SP aktiverad upplevs musikere/instrument korrekt i rummet, och nivåerna mellan dem blir korrekt, musiken mer levande, intensiv och berörande.

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Södra Agnegatan 29 i Stockholm.

Mvh, Audio Concept Teamet

3D Sound • Digitalteknik • Elektronik Leave a comment

Leave a Reply