________AUDIO CONCEPTOFFICIELL WEBSIDA
13 Jan 2018

Aries G2, ny generation streamer från Auralic – ny nivå!

Auralic anses av många vara ledande i marknaden vad gäller produkter för streaming. Deras många utmärkelser vittnar också om det. Auralic Aries gjorde det möjligt att verkligen lyfta streaming till högsta nivå, nödvändig för att känna att det var ok att använda streamingtjänster som Tidal, samt lagrade filer av olika kvalitet och format.

Tiden har gått, hundratals Aries är sålda och nu finns nya generationen G2 på plats. I korthet är G2 ett avsevärt mer avancerat bygge, där inget lämnats åt slumpen – för maximal återgivning. Läs gärna mer på deras hemsida.

Vi har hunnit att snabbt testköra den innan helgen och i väntan på nya dac’en Aries Vega G2 kör vi med nya Weiss dac’en 501 – som är en synnerligen kompetent maskin – det också. I kombination med Vivid Audio Giya 1 och stora McIntosh riggen lät det häpnadsväckande bra. Här har definitivt Auralic tagit ett sjumilakliv och gjort en extremt välspelande produkt. Med G2 kommer många att bli överraskade över vad som är möjligt inom ramen för streaming.

Vi råder kort och gott alla som är intresserade av streaming på toppnivå att kontakta oss för provlyssning mm.

Välkommen in!

Digitalteknik Leave a comment

Leave a Reply