Nytt lysssningsrum i butiken

Robert Grubstad Akustik 0 Comments

Vi har precis färdigställt ett nytt lysningsrum i butiken. I det har vi har valt att använda oss nya och spännande produkter för akustikreglering, med vilka det är enkelt och rimligt att ta hand om större eller mindre ytor – för bättre akustiska prestanda. En stor poäng med denna typ av produkter är att det också blir snyggt – och därmed går det även att använda dem och göra akustiska förändringar i t.ex vardagsrum. Produkterna passar givetvis även perfekt för kontor eller mer offentliga rum.

Möblerna vi rekommenderar kommer från tyska Spectral, och på bilden visas deras nya serie NEXT.

Välkommen in för provlyssning av din favoritanläggning!

L1000696

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *